WEBINAR – ISFOS – Lupus: abordatge i intervenció infermera

En les persones amb LES (Lupus Eritematós Sistèmic), el sistema immunitari del cos es torna hiperactiu, formant anticossos que ataquen teixits i òrgans sans. Un dels símptomes més freqüents d’aquesta malaltia autoimmune és l‘erupció malar, un enrogiment de les muscleres i el pont nasal amb forma de papallona.

Amb l’objectiu de formar les infermeres i infermers en la cura i la millora de la qualitat de vida dels pacients amb lupus, ISFOS ha organitzat el webinar “Lupus: abordatge i intervenció infermera”. Una trobada gratuïta promoguda pel Consell General d’Infermeria, en col·laboració amb GSK, que tindrà lloc el proper dijous 14 de març de 16:00 a 18:00 CET.

OBERTURA:

D.ª Pilar Fernández Fernández.

Directora del Instituto Superior de Formación Sanitaria (ISFOS)

INTERVENEN:

D. José Rosas Gómez de Salazar.

Jefe de Servicio de Reumatología del Hospital Marina Baixa (Villajoyosa, Alicante).

D.ª Susana Fernández Sánchez.

Enfermera del Servicio de Reumatología del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona) y coordinadora del Grupo de Trabajo de Enfermería de la Sociedad Española de Reumatología (GTESER).

D.ª Patricia García Casado.

Enfermera del Servicio de Reumatología del Hospital Universitario Ramón y Cajal (Madrid).

D.ª Blanca Rubio Hernández.

Presidenta de AMELyA Lupus Madrid.

MODERA:

D. David Ruipérez Serrano.

Director de Comunicación del Consejo General de Enfermería.

Una vegada concloses les ponències, els participants tindran l’oportunitat de traslladar les seues preguntes als experts. A més, els assistents rebran un diploma expedit per ISFOS.

INSCRIPCIONS

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.