– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

NOVETATS SALUSONE – CURS CFC/WEBINAR/INFOGRAFIA

 *NOU CURS CFC:

INTRODUCCIÓ A LA GERONTOLOGIA

Aquest curs inclou els següents temes, incloent vídeos en qualitat HD:

  1. Tema 1. La vellesa a través de la història.
  2. Tema 2. El repte demogràfic.
  3. Tema 3. Polítiques i estratègies per afrontar l’ envelliment poblacional.
  4. Tema 4. Teories de l’ envelliment
  5. Tema 5. Introducció a la recerca en geriatria
  6. Tema 6. Valoració geriàtrica integral.

 

*120 CURSOS CFC disponibles a SalusOne CATÀLEG

*NOU WEBINAR CONEIXEMENT:

ACOMPANYAMENT EMOCIONAL A LES PERSONES TRANS

En aquest webinar, la psicòloga Ana Echevarria, ens donarà eines que ens ajudin a optimitzar el tracte amb les persones trans que tinguem com a pacients en el nostre dia a dia. A més, ens donarà tips concrets per poder realitzar un acompanyament que serveixi d’empenta en la vida d’aquestes persones.

Data i Hora: dimarts 19 de MARÇ a les 19:00 H (Hora Peninsular)

INSCRIPCIÓ

 

*NOVA INFOGRAFIA BASADA EN EVIDÈNCIES:

BOMBES DE PERFUSIÓ VOLUMÈTRICA, DE JERINGA I ELASTOMÈRIQUES: PREPARACIÓ I FUNCIONAMENT

 

*NOVA WEBINAR ALIMENTACIÓ SALUDABLE:

COM TRIAR ELS MILLORS PRODUCTES DEL SUPERMERCAT

Aquest dimarts, 12 de març, la nostra nutricionista, Andrea Sorinas, no explicarà el que hem de tenir en compte a l’hora de fer la compra al supermercat per aconseguir els millors productes en omplir els nostres rebosts.

Data i Hora: DIMARTS 12 de MARÇ a les 17:00 H (Hora Peninsular)

INSCRIPCIÓ

 

*WEBINAR ALUMNI  EL PRINCIPI D’ AUTONOMIA I LA GENT GRAN

Ens alegra anunciar-vos la nova secció “de per vida” dels màsters SalusPlay, CAMPUS ALUMNI.

Tots els exalumnes i exalumnes de màsters de Salusplay, entraran a formar part d’aquest nou campus alumni en el qual tindran 4 webinars a l’any en exclusiva i pròximament una newsletter mensual. Tot això relacionat amb l’ àrea de coneixement sobre la qual van cursar el màster. I tot això, ¡GRATIS!

Per donar a conèixer aquesta nova secció, us convidem a assistir al primer Webinar del campus alumni de Geriatria i Gerontologia.

Data: DIMARTS 19 de MARÇ a les 16:00 h (Hora peninsular)

Podràs veure-ho en el següent enllaç: https://youtube.com/live/PCJgN1WQrq0?

T’esperem!

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.