Aconsegueix 1 de les 10 Beques per als Màsters de SalusPlay

Al ser membre del Col·legi Oficial d’Infermeria de Tarragona, pots reservar una de les 10 beques disponibles de 500€ per realitzar un dels  Màsters Online de SalusPlay que comencen el dia 1 de Març:

  • (Nou) Màster en Envelliment i Cures Integrals de les Persones Grans.
  • (Nou) Màster en Competències Digitals en Salut per a Infermeres.
  • (Nou) Màster en Competències Digitals en Salut per a Llevadores.
  • Màster en Urgències i Emergències en Infermeria.
  • Màster en Lactància Materna.
  • Màster de Infermeria en Cures Intensives (UCI).
  • Màster en Infermeria de Quiròfan i Anestèsia.
  • Màster en Gestió i Lideratge en Infermeria.
  • Màster en Farmacologia i Productes Sanitarios per a Infermeria.
  • Màster en Infermeria Basada en Evidències i Investigació.

INSCRIPCIONS

Aquestes beques són limitades éssent otorgades per riguró ordre d’inscripció.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.