Transport per assistir a la manifestació a Madrid – 2 de Febrer 2024

Arran de les múltiples sol·licituds rebudes us infromem que la Junta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, ha decidit finançar un autobús amb una capacitat màxima de 55 persones per anar a la manifestació convocada el dia 2 de febrer a Madrid, per reclamar la reclassificació del grup A1. Aquesta acció és gràcies a l’ajuda rebuda per part del Consejo General de Colegios de Enfermería.

La sortida està prevista  la matinada del mateix dia 2 de febrer, des de Tarragona i la tornada quan acabi la manifestació.

És per això que si esteu interessades ompliu el formulari  d’inscripció que detallem a continuació. Les inscripcions seran per rigorós ordre d’inscripció i la realització de la sortida està condicionada a un nombre mínim d’inscripcions.
Les persones inscrites rebreu, per e-mail, més informació sobre el lloc i hora exacta de sortida.
Salutacions cordials,

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.