RENOVACIÓ DELS CERTIFICATS DIGITALS EMESOS ABANS DE L’1 AGOST DE 2023

Us informem que seguint les indicacions de Logalty Group (abans Firmaprofesional) que, per tal de poder adaptar-nos a la nova normativa europea cal que els certificats digitals estiguin generats en una nova targeta. Per aquest motiu cal renovar tots els certificats emesos amb data d’emissió anterior a l’1 d’agost de 2023. Aquesta renovació s’ha de fer abans del 15 d’abril de 2024.

També us volem recordar que amb el certificat podeu fer altres tràmits relacionats amb l’administració (renda, vida laboral, sol·licitud títol especialitats …)
Des de CODITA hem habilitat un dispositiu per tal de poder dur a terme aquestes renovacions i per tant aquelles persones que tingueu un certificat  podeu demanar cita prèvia mitjançant els formularis per tal de poder fer-ne la renovació.

Us recomanem que el dia de la cita vingueu amb la còpia de “l’acreditació per a l’exercici de la indicació, ús i autorització de la dispensació de medicaments i productes sanitaris d’ús humà”, la targeta de prescripció antiga i el vostre DNI en vigor.

Enllaç per a descarregar certificat d’acreditació de Gencat: : Àrea privada

Enllaç per a demanar cita prèvia a Tarragona: TARRAGONA

Enllaç per a demanar cita prèvia a Tortosa: TORTOSA

Aquesta renovació no te cap càrrec addicional.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar a: [email protected]

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.