Catalunya opta a 391 places IIR de Formació Sanitària Especialitzada

La prova serà aquest dissabte 20 de gener, a les 16 hores.

Catalunya opta a 391 noves places d’Infermera Interna Resident (IIR), el 18,5% de les 2.108 incloses en l’oferta de places i la convocatòria de proves selectives 2023, per a l’accés l’any 2024, a places de Formació Sanitària Especialitzada (FSE).

Per especialitats, la d’Infermeria Familiar i la Comunitària lidera l’oferta amb 171 places. La segueixen Obstètricoginecologia (llevadores) amb 71 places i Salut Mental amb 58. Infermeria Pediàtrica amb 43 places i Geriàtrica amb 37, completen la convocatòria que tanca amb 11 places per a Infermeria del Treball.

La prova es realitzarà aquest dissabte 20 de gener i la crida d’aspirants s’iniciarà a partir de les 15.00 hores. Es preveu que l’exercici comenci a les 16 hores i tingui una durada de quatre hores i trenta minuts. Per a més informació es poden consultar els següents enllaços:

 

Anàlisi de les necessitats d’infermeres especialistes, a Catalunya
  • El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) està elaborant una sèrie d’informes sobre l’estat de les especialitats infermeres a Catalunya, auditoria acordada per la taula de treball permanent que mantenen el Consell d’Infermeres i les societats científiques –Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC), Associació Catalana de Llevadores (ACL), Associació Catalana d’Infermeria del Treball i Salut Laboral (ACITSL), Associació Catalana d’Infermeria en Salut Mental (ASCISAM), Associació Catalana d’infermeria Pediàtrica (ACIP) i Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG)–. Una estratègia mancomunada i alineada amb el repte 16 del Fòrum de Diàleg Professional del Departament de Salut (coordinat per la degana del CCIIC Glòria Jodar) que té com a objectiu “impulsar les polítiques de planificació i d’ordenació de la professió infermera” i la definició del mapa de serveis per al desplegament de les infermeres especialistes i de les infermeres generalistes i/o expertes i vincular els llocs de treball, tenint en compte el document de convivència de les especialitats, entre les seves línies de treball.

Fins a la data, són dos els informes d’anàlisi de les especialitats infermeres publicats pel CCIIC: el de Salut Mental i el de Familiar i Comunitària:

 

Foto: Infermera geriàtrica © Ariadna Creus i Àngel García (Banc d’Imatges Infermeres)

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.