Activitats Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Tarragona

Des de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i la Salut de Tarragona (ACMT) s’ha elaborat un programa formatiu pel 2024 pensat per que tots els professionals relacionats amb les Ciències de la Salut de la nostra província hi puguin participar.

PROGRAMA

TALLERS DE GESTIÓ DE L’ESTRÉS

Impartit per Mireia Matute, especialista en Gestió de l’Estrès

Data: 23 i 30 de gener de 2024

Hora: 17 a 19h

Lloc: Sala Santiago Mallafré del Col·legi de Metges de Tarragona. Via de l’Imperi Romà, 11 bis 43003 Tarragona

Inscripció amb aforament limitat i per riguròs ordre d’inscripció.

INSCRIPCIONS AL TALLER

CONFERÈNCIA ” DESCOBREIX L’ART DE PARLAR EN PÚBLIC”

Duta a terme pel Sr. Fernando Miralles. Expert en Oratòria i Comunicació.

Data: dimarts, 16 de gener de 2024

Hora: 19:00h

Lloc: Sala d’actes Col.legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona. (C/Enric d’Ossó, 1 , 43001, Tarragona)

INSCRIPCIONS CONFERÈNCIA

Enllaç vídeo divulgació conferència Fernando Miralles

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.