3 NOVETATS SALUSONE

Les tres novetats son un nou CURS CFC, un nou WEBINAR de CONOCIMIENTO, i una nova INFOGRAFIA descarregable.

Nou CURS CFC 👉 POSICIONES E INSTRUMENTACIÓN QUIRÚRGICAS

Aquerst curs inclou els següents temes, incloent vídeos en cualitat HD:

  • Tema 1. La mesa de operaciones
  • Tema 2. Posturas quirúrgicas
  • Tema 3. Instrumentación quirúrgica

 

Nou Webinar CONOCIMIENTO 👉 PROTOCOLO SPIKES. ¿CÓMO ACOMPAÑAR EN LAS MALAS NOTICIAS?

En aquest nou webinar, la doctora Silvia Arribas ens parlarà del protocol SPIKES, el qual ens ajudarà a acompanyar als nostres pacients quan rebin males notícies.

Data i Hora: dimarts 16 de GENER a les 17:00 H (Hora Peninsular) 

INSCRIPCIÓ WEBINAR CONEIXEMENT

 

Nova INFOGRAFÍA BASADA EN EVIDÈNCIES 👉 COMO EXTRAER TAPONES DE OÍDOS CORRECTAMENTE

Si feu clic a l’enllaç del títol podreu accedir tant a la infografia com al resum basat en evidències.

Us  facilitem també el catàleg dels 120 cursos CFC de Salusone a continuació:

CATÀLEG 120 CURSOS CFC

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.