PREMI MILLOR TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL CODITA 2023

La Dra. María Francisca Jiménez Herrera, professora del Departament d’Infermeria, ha rebut el Premi a la Trajectòria Professional del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona aquest 13 de desembre dins la VIII Jornada d’Innovació i Recerca en Infermeria 2023. El guardó reconeix el o la professional que ha contribuit al creixement de la professió i la disciplina infermera, la seva revalorització i projecció social.

La Dra. Jiménez és infermera especialitzada en recerca en l’àmbit clínic del malalt crític en situacions d’urgències i emergències, ètica i bioètica; doctora en Antropologia Social i Cultural per la URV; màster en Bioètica i Dret per la UB, i diplomada en Criminologia per la Universitat d’Alacant. Les seves línies de recerca principals es desenvolupen en els àmbits de l’ètica aplicada, l’oncologia, els malalts crítics i la innovació docent.

Ha ocupat diversos càrrecs de gestió, entre els quals, degana de la Facultat d’Infermeria de 2019 a 2022, quan va ser nomenada secretària general de la Universitat, càrrec que ocupa actualment. És membre de l’Acadèmia Europea de Ciències d’Infermeria, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques Bàsiques de Salut de Catalunya i Balears, de l’Observatori de Bioètica i Dret i de la Societat Espanyola d’Urgències i Emergències.

Des de CODITA li donem la més sentida enhorabona.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.