SALUSPLAY 4 Novetats: Curs CFC – Webinar Coneixement – Infografia – Nou PRESCRIBE

Us presentem les 4 novetats que s’han inclòs a SalusOne. Les quatre novetats són un nou CURS CFC, un nou WEBINAR de CONEIXEMENT, una nova INFOGRAFIA descarregable i un nou PRESCRIU.

Nou CURS CFC DIAGNOSIS E INTERRELACIONES NANDA, NOC Y NIC

Aquest curs inclou els següents temes, incloent vídeos en qualitat HD:

  1. Tema 1. El raonament diagnòstic
  2. Tema 2. El diagnòstic d’infermeria
  3. Tema 3. NANDA-I
  4. Tema 4. Identificació, formulació i maneig dels tipus de diagnòstics NANDA-I
  5. Tema 5. Llenguatge estandarditzat.

Adjuntem el vincle on podreu veure la informació i enllaç directe als més de 120 cursos CFC disponibles a SalusOne: CATÀLEG

 

Nova Webinar CONEIXEMENT MANEIG ADEQUAT I EL MANTENIMENT DEL CATÈTER VENÓS CENTRAL

El maneig adequat i el manteniment del catèter venós central són fonamentals per garantir la seguretat del pacient. Aquestes mesures són crucials per prevenir i reduir esdeveniments adversos, així com per millorar la pràctica dels professionals d’ infermeria en aquest context clínic.

Data i Hora: dimarts 20 de DESEMBRE a les 17:00 H (Hora Peninsular)
Inscripció: INSCRIPCIÓ MANTENIMENT CATÈTER

 

Nova INFOGRAFIA BASADA EN EVIDÈNCIES  REGLA DE LOS 10 CORRECTOS EN ADMINISTRACIÓN DE MEDICACIÓN

Si punxeu a l’enllaç podreu accedir tant a la infografia com el resum basat en evidències. També us envia una infografia en format per a xarxes.

Nou PRESCRIBE RECOMENDACIONES DIETÉTICAS PARA PERSONAS CON INFECCIÓN POR HELICOBACTER PYLORI

En aquest nou cas resumim les recomanacions dietètiques per a les persones que pateixen una infecció pel bacteri Helicobacter Pylori.

Pots descarregar-lo en el següent enllaç: RECOMANACIONS

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.