Vota el millor Pòster Finalista. VIII Jornada d’Innovació i Recerca 2023

Ja tens disponible l’espai per votar el millor pòster finalista.

Una de les categories de treballs presentats a la VIII Jornada de Innovació i Recerca “Parlem de recerca infermera! Cap a on anem? són els pòsters i des del CODITA, volem compartir i demanar-vos la vostra opinió i suport, votant el pòster que més us agradi. Només es podrà votar un únic pòster.
El resultat de la votació  es farà públic el dia 13 de desembre a la Jornada.

Per poder realitzar el vot, hauràs d’identificar-te amb el teu NIF i el teu número de col·legiada/t, la votació estarà disponible fins al 10 de desembre de 2023 a les 23:59.  No ho dubtis i vota!

Vull Votar

 

Moltes gràcies per la teva participació, sense tu no és possible.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.