Nova Webinar ISFOS – Actualidad en los centros de nacimiento

Els centres de naixement són espais situats fora de les unitats obstètriques convencionals, però dins o al costat dels edificis hospitalaris, on la dona és cuidada durant l’embaràs i el part per un equip sanitari, que promou el part fisiològic en un ambient relaxat i segur.

Amb l’objectiu de formar les infermeres i infermers sobre el paper fonamental que les llevadores tenen en l’assistència a la dona embarassada de baix risc, que desitja una experiència de part més natural en un cerntre de naixement, ISFOS ha organitzat una webinar “Actualitat als centres de naixement“.

Una trobada gratuïta promoguda pel Consejo General de Enfermería, en col·laboració amb A.M.A., que tindrà lloc el proper dimarts 28 de novembre de 16:00 a 18:00 CET.

Un cop concloses les ponències i les taules rodones, els assistents podran traslladar les seves preguntes als experts, els participants rebran un certificat d’assistència expedit per ISFOS.

Us hi esperem!

INSCRIPCIONS

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.