5 novetats SALUSONE – Curs, Webinar, Ebook i Prescribe.

Les 5 novetats son un nou CURS CFC, un nou WEBINARS de GYM en STREAMING, un nou WEBINAR DE ALIMENTACIÓ SALUDABLE, un nou EBOOK descarregable i un nou PRESCRIBE.

Nou CURS CFC  MANEJO DE LAS DIFICULTADES EN LACTANCIA MATERNA

En aquest curs inclou els següents temes, incloient vídeos en qualitat HD:

  • Tema 1. Retraso de la subida de la leche y separación de la diada
  • Tema 2. Ingurgitación mamaria
  • Tema 3. Dolor, trauma del pezón, grietas y otras alteraciones del pezón
  • Tema 4. Mastitis y obstrucción conductos
  • Tema 5. Disfunción del reflejo de eyección y producción de leche insuficiente o excesiva
  • Tema 6. Rechazo del pecho, baches de lactancia y cólico del lactante
  • Tema 7. Frenillo lingual y anquiloglosia

 

Nova Classe Streaming GYM CLASE STREAMING CARDIOHIIT

CardioHIIT es un exercici d’alta intensitat on a més a més de realitzar un treball explosiu de càrdio, incrementaràs la teva força muscular.

                     Data i Hora: DIMARTS 5 DESEMBRE a les 19.00 H (Hora Peninsular)

                    INSCRIPCIÓ

Nou Webinar ALIMENTACIÓN SALUDABLE  CÓMO LLEVAR UNAS NAVIDADES FLEXIBLES

En aquest nou webinar Webinar d’alimentació, la nutricionista Andrea Sorinas ens donarà varis consells per cuidar-se, però al mateix temps gaudir del Nadal.

                    Data i Hora: dimarts 12 de DESEMBRE a les 17:00 H (Hora Peninsular)

                   INSCRIPCIÓ

Nou EBOOK descarregable  INTOXICACIÓN POR FENTANILO Y OTROS OPIOIDES

En les últimes setmanes ha crescut la preocupació sobre les intoxicacions per fentanilo i les seves consequències. En aquest nou  ebook trobaràs informació sobre com actuar davant la intoxicació per fentanilo i altres opiacis.

                     Enllaç para la descàrrega: https://www.salusone.app/c/aprende/ebooks-gratuitos/intoxicacion-por-fentanilo-y-otros-opiaceos

Nou PRESCRIBE  RECOMENDACIONES PARA LAS PERSONAS CON LUMBALGIA

En aquest nou prescribe resumim les recomanacions més importants per les persones que pateixen de lumbàlgia.

                     Pots descarregar-lo al següent enllaç: https://www.salusone.app/c/cuida/prescribes-gratuitos/recomendaciones-para-personas-con-lumbalgia

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.