I Edició Concurs de Relats Guardians del Benestar – Essity -CCIIC

Neix Guardianes del Bienestar, el primer concurs de relats adreçat a infermeres

Essity posa en marxa aquesta convocatòria per reconèixer la feina de les infermeres i infermers al benestar de la societat

La iniciativa compta amb el suport del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i els col·legis catalans, el Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana i el Consejo General de Colegios Oficiales de Enfermería de España, a nivell nacional.

Essity, companyia global líder en productes i solucions per a la salut i el benestar, ha posat en marxa el concurs de relats “Guardianes del Bienestar”, una iniciativa per reconèixer el compromís de les infermeres amb l’atenció a les persones i la cura de la salut.

La nostra percepció del benestar com a societat ha canviat. Les necessitats actuals i les que poden venir en el futur també, i sabem que la infermeria ha tingut i tindrà un paper fonamental en qualsevol canvi social. Segons Elena Galbis, directora de l’àrea de Health & Medical d’Essity Iberia, “els professionals d’infermeria són la cara visible del sistema de salut, per l’estret contacte que tenen amb les persones, els pacients i les seves famílies. Per aquesta raó, des d’Essity impulsem projectes i iniciatives que posin en valor la seva figura“.

El concurs, que compta amb el suport del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i els quatre col·legis territorials (COIB, COIGI, COILL i CODITA), vol donar veu a aquests professionals, a partir de relats on puguin compartir les seves experiències i vivències, fruit de l’exercici de la seva professió. Està dirigit a infermeres i infermers titulats que es troben exercint a Catalunya i a la resta de l’estat o hagin exercit en el passat i els relats es poden presentar en català o qualsevol altra llengua oficial.

Iniciatives com aquesta no només reconeixen la dedicació de les infermeres, sinó que també serveixen com a catalitzadors per al conjunt de la societat sobre les qüestions crucials per a la salut comunitària“, subratlla la Dra. Glòria Jodar, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya. “Considerem important donar suport a aquest projecte i esperem que pugui inspirar les infermeres en la seva cura i donar-les visibilitat“, afirma.

COM PRESENTAR ELS TREBALLS

El termini de presentació es durà a terme fins al 31 de desembre de 2023.

La presentació de relats a través de la pàgina WEB ESSITY .

La temàtica dels mateixos haurà d’incloure qüestions relacionades amb com les infermeres garanteixen la cura de les persones ateses en la seva pràctica diària, l’atenció a la comunitat i les noves tecnologies o el futur de la infermeria: reptes i oportunitats.

Un jurat, format per representants dels consells i col·legis d’infermeres que donen suport a la iniciativa, a més d’un representant d’Essity i l’infermer i divulgador Héctor Castiñeira (@enfermera_saturada),  avaluarà els relats presentats i seleccionarà el Guanyador del Jurat. A més, entre els sis finalistes, es realitzarà una votació a les xarxes socials i a la web d’Essity Interactiva per seleccionar el Guanyador del Públic.

El premi consistirà en ajudes per a la formació valorades en 650€, que es lliuraran a l’organització de salut on treballa o per a la qual presta serveis el guanyador/a.

Essity col·labora diàriament amb més de 25.000 professionals sanitaris a Espanya, dels quals més de 10.000 són infermeres i infermers, per oferir solucions integrals i desenvolupar iniciatives que facilitin el seu dia a dia, millorin la qualitat de vida de les persones i generin valor en les comunitats on opera.

Sobre Essity

Essity és una companyia líder en el mercat global del sector d’higiene i salut dedicada a millorar el benestar a través dels seus productes i serveis. Els productes d’Essity es venen aproximadament en 150 països sota les marques globals TENA® i Tork®, la marca local Colhogar i altres marques importants com ara JOBST® o Leukoplast. Essity compta amb 46.000 empleats. Les vendes netes de 2021 van ascendir aproximadament a 11.770 milions d’euros. La seva seu es troba a Estocolm (Suècia) i cotitza al mercat de valors Nasdaq d’Estocolm. Essity trenca barreres pel benestar i contribueix a una societat saludable, sostenible i circular. Més informació a www.essity.com.

Sobre Essity España

Essity està present a Espanya des de 1976 i compta en l’actualitat amb 1.300 empleats distribuïts en diverses plantes de producció i oficines.

El mercat d’Ibèria, que integra Espanya i Portugal, és un dels mercats clau a nivell global. Representa el 4% de les vendes del grup i ocupa la setena posició a nivell global. La companyia té oficines comercials a Madrid, Lisboa i Sant Joan Despí (Barcelona) on s’ubica el seu centre de logística i planificació a nivell global, a més de tres plantes de producció a la localitat de Puigpelat (Tarragona), Allo (Navarra) -centre logístic internacional- i Telde (Illes Canàries).

PRESENTACIÓ RELATS

BASES CONCURS

Més informació a www.essity.es.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.