L’ELA: la cura a unes persones excloses de l’estat del benestar- ISFOS

Amb l’objectiu de conscienciar la societat sobre els problemes socioeconòmics i sociosanitaris derivats de l’ELA o esclerosi lateral amiotròfica, ISFOS organitza el webinar “L’ELA: la cura a unes persones excloses de l’estat de benestar”. Una trobada gratuïta promoguda pel Consell General d’Infermeria i amb la col·laboració d’AMA, que tindrà lloc el proper dijous 2 de novembre de 16:00 a 18:00 CET.

A més, durant el webinar es reivindicarà el paper de la infermera com a peça clau en el suport educatiu i emocional als pacients amb ELA i les seves famílies durant el transcurs de la malaltia.

Una vegada concloses les ponències i les taules rodones, els assistents podran traslladar les seues preguntes als experts. A més, després de l’esdeveniment, els participants rebran un certificat d’assistència expedit per ISFOS.

 

 

Inscripcions al següent enllaç: INSCRIPCIONS

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.