– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

El Consell exposa el potencial de la infermera especialista a la Jornada de Salut Mental

La Dra. Glòria Jodar, degana del CCIIC, analitza el present i el futur de l’especialització infermera en el marc d’una trobada protagonitzada pels programes innovadors i l’abordatge del suïcidi.

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) va organitzar ahir dijous, dia 5 d’octubre, la 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental sota el lema “La salut mental des de la mirada infermera” i centrada a donar visibilitat als nous enfocaments i eines terapèutiques des de la perspectiva de la infermera de salut mental.

La trobada va comptar amb la participació de la Dra. Glòria Jodar, degana del Consell de col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i directora de l’Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del COIB; que va abordar el “Present i el futur de la infermera especialista”. Una intervenció de la representant de les infermeres catalanes que va generar debat, concretament, entorn de l’especialitat infermera de Salut Mental que, a Catalunya, encara no ha fet efectiva la categoria professional.

La jornada va comptar amb una primera ponència sobre el suïcidi i dues taules rodones sobre la salut mental infantojuvenil i en adults. La sessió es va iniciar amb una conversa entre la Dra. Judit Pons, infermera especialista en salut mental, i la Dra. Cecilia Borràs, psicologa i presidenta-fundadora de Después del Suicidio-Asociación de Supervivientes (DSAS), que van destacar la necessitat de parlar d’aquest tema, trencar els estigmes al voltant del suïcidi i les afectacions que té per a la infermera.

Article sencer a: CONSELL INFERMERES

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.