– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Posgrado universitario Enfermería Escolar ISFOS Online

El Govern estendrà la figura de la infermera referent escolar a tots els instituts catalans durant aquest curs, i a les escoles de primària a partir del 2024, de forma progressiva en tres anys. Per escometre aquest pla, la Generalitat ampliarà a partir del 2024 la plantilla d’infermeres referents escolars.

Amb l’objectiu que els professionals d’Infermeria estiguin preparats per aprofitar aquesta magnífica oportunitat laboral, des d‘ISFOS hem posat a disposició dels infermers col·legiats un postgrau universitari 100% online en Infermeria Escolar per només 260 euros. L’ expert, de 500 hores de durada i certificat per la UNIR, dóna dret a l’ obtenció de 20 crèdits ECTS, vàlids per aconseguir punts en oposicions i borses de treball, promocionar en el lloc de treball o aconseguir el trasllat a un altre centre.

 

CONTINGUT I OBJECTIUS POSTGRAU 

INSCRIPCIONS

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.