SALUSPLAY – Nova INFOGRAFIA basada en evidènciess, un nou PRESCRIBE i un nou WEBINAR de CONEIXEMENT

NOVA INFOGRAFÍA BASADA EN EVIDÈNCIES TÉCNICAS Y LUGARES DE ADMINISTRACIÓN DE FÁRMACOS POR VÍA INTRAMUSCULAR

Si punxeu a l’enllaç podreu accedir tant a la infografia com el resum basat en evidències.

 

 

Nou PRESCRIBE RECOMENDACIONES PARA ACTUAR ANTE PERSONAS CON CRISIS EPILÉPTICAS Y EVITAR SU APARICIÓN

L’epilèpsia és una malaltia cerebral crònica no transmissible que afecta persones de totes les edats. A tot el món, uns 50 milions de persones pateixen epilèpsia, cosa que la converteix en un dels trastorns neurològics més comuns. En aquest nou cas, trobareu informació útil per a la prevenció de brots epilèptics i l’actuació davant d’ells quan es donen.

Pots descarregar-lo en el següent enllaç: https://www.salusone.app/cuida/prescribes-gratuitos/recomendaciones-para-actuar-ante-personas-con-crisis-epilepticas-y-evitar-su-aparicion

 

 

Nou Webinar CONOCIMIENTO  PROFUNDIZANDO EN EL ALZHEIMER: ASPECTOS CLÍNICOS Y PSICOLÓGICOS

La malaltia d’Alzheimer és la forma més comuna de demència i pot representar entre un 60% i un 70% dels casos. Però, a més de la demència, presenta altres signes i símptomes en els quals vam aprofundir amb la psicòloga Ana Echevarria.

 

 

Data i Hora: dimarts 19 de SETEMBRE a les 19.00 H (Hora Peninsular)

Inscripció: https://www.salusone.app/aprende/webinars/profundizando-en-el-alzheimer-aspectos-clinicos-y-psicolo

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.