SALUSLIFE – Curs dirigit a tota la ciutadania que s’iniciarà el 18 de setembre “COM CONTROLAR L’ANSIETAT I L’ESTRÈS”

Des del Col·legi d’Infermeria Tarragona hem decidit oferir gratuïtament a tota ciutadania el curs online titulat ‘Com controlar l’ansietat i l’estrès’. Aquest curs basat en continguts audiovisuals s’impartirà entre el 18 de setembre i el 22 d’octubre de la mà de la plataforma SALUSLIFE.

Totes les persones interessades podran inscriure’s punxant en el següent enllaç:

INSCRIPCIÓ

El curs Com controlar l’ansietat i l’estrès compta amb un manual en pdf i 12 vídeos en qualitat HD amb els seus corresponents podcasts descarregables.

Aquesta formació ha estat desenvolupada i serà tutoritzada per la doctora en psicologia, Silvia Arribas García.

Durant el curs que està estructurat en tres temes, s’explica que és l’estrès, que és l’ansietat i sobretot s’expliquen una sèrie de recursos per controlar l’ansietat i l’estrès.

Més informació sobre el curs online gratuït:

Títol:  Com controlar l’ansietat i l’estrès

Durada: 18 Setembre – 22 Octubre 2023

Inscripció:  https://www.saluslife.app/tarragona

Dirigit a: El curs està dirigit a totes les persones majors de 18 anys. Les persones d’ entre 14 i 18 anys podran inscriure’ s amb el consentiment dels seus pares o tutors.

Campus Virtual i Formació Audiovisual: La formació es realitzarà 100% online a través un campus virtual. Amb l’objectiu d’aprendre de forma lúdica, el curs permet la possibilitat que l’alumne afirmi els coneixements adquirits jugant a un serious game.

Després de la realització d’ aquesta prova obtindrà un certificat de superació del curs.

Formació en Empreses i Centres Educatius Aquells centres educatius i organitzacions empresarials que vulguin fomentar la salut dels seus alumnes o treballadors poden participar gratuïtament com a organització enviant un e-mail a [email protected].

D’aquesta manera, els seus alumnes o treballadors podran accedir al curs a través d’un enllaç personalitzat amb el nom de la seva fundació, associació o empresa.

Més Informació: INFORMACIÓ SALUSPLAY

Text: Com controlar l’ansietat i l’estrés

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.