SALUSONE – CURS + WEBINAR ALIMENTACIÓ SALUDABLE

NOU CURS ATENCIÓN PROFESIONAL EN LACTANCIA MATERNA

Aquest curs inclou els següents temes, incloent vídeos en qualitat HD:

Tema 1. Fisiologia de la lactància. fisiologia del pit durant l’ embaràs i la lactància. desenvolupament i creixement del pit. condicions del mugró i del pit

Tema 2. La llet humana: un híbrid biològic-social. composició

Tema 3. Factors influents en la lactància materna

Tema 4. La primera hora. Contacte precoç pell amb pell (cppp).

Tema 5. La succió

Tema 6. Alimentació a demanda

Tema 7. L’alletament

Tema 8. Maneig de la diada.

Tema 9. Contraindicacions de la lactància materna.

Tema 10. El paper de la parella i sexualitat durant la lactància materna

Tema 11. La salut mental de la mare durant la lactància.

Tema 12. Lactància materna i somni de la mare i del nounat.

Adjunt a més un document de text amb la informació dels més de 120 cursos CFC disponibles, perquè li ho comuniqués per mail a totes les col·legiades.

 

NOVA WEBINAR  ELIMINAR EL AZÚCAR

En aquest nou webinar d’alimentació saludable, la nutricionista Andrea Sorinas ens donarà recomanacions per eliminar el sucre afegit de la nostra dieta.

Data i Hora: dimarts 12 de SETEMBRE a les 18:30 H (Hora Peninsular)

INSCRIPCIÓ

Cursos CFC disponibles:

CURSOS DISPONIBLES

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.