El Consejo General de Enfermería (CGE) llança la II Edició del seu programa d’ajudes per a infermeres i infermers que estan realitzant el programa de doctorat.

El Consejo General de Enfermería, en la seva aposta ferma per la recerca, i després de l’èxit de la primera convocatòria, obre el termini per presentar sol·licituds per a la segona edició del seu programa d’ajuts per a infermeres i infermers en període de doctorand.

El propòsit d’aquestes ajudes és poder donar suport a la creació de coneixement i investigació a doctorands, l’accés a motors de cerca bibliogràfics o articles de pagament, adquisició d’eines necessàries per a la investigació, mètodes i anàlisis estadístiques, traducció a altres idiomes i/o publicació a revistes d’impacte.

El nombre d’ajuts i la quantia que encara està pendent de definir es realitzarà en funció del nombre de sol·licituds rebudes.

El termini de presentació  de les sol·licituds i de la documentació requerida als Col·legis Provincials, anirà des del 5 de setembre al 31 d’octubre de 2023.

Els destinataris d’aquests ajuts seran infermeres i infermers col·legiats matriculats en un programa de doctorat per al curs 2023/2024 (amb menys de 5 anys d’antiguitat al programa).

La sol·licitud serà acompanyada del pla de recerca del doctorand el més actualitzat possible d’acord amb la data d’entrega, un informe favorable del tutor/director de la tesi doctoral o de la comissió acadèmica indicant que es manté el compromís d’elaboració de la tesi doctoral i una declaració jurada de compatibilitat en què s’indiqui no haver rebut finançament total per a la realització del doctorat.

Així les persones sol·licitants hauran de reunir els requisits següents:

  • a. Ser ciutadà espanyol o ciutadà estranger resident a territori espanyol.
  • b. Infermera o infermer col·legiat i amb el pagament de quotes col·legials al dia.

 

Les col·legiades i col·legiats de la província de Tarragona interessats han de presentar la sol·licitud que trobaran a continuació i la documentació requerida al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) al correu electrònic [email protected] amb assumpte “Ajuts Doctorand”.

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA:

AJUDES DOCTORAND

MODEL DE SOL·LICITUD:

SOL·LICITUD

 

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.