SALUSONE – Mega sorteig!

En les novetats setmanals de SalusOne, tenim el plaer de presentar-vos el MEGASORTEO. Un sorteig que hem organitzat per alegrar la tornada les vacances a les infermeres i incentivar que comenceu el curs escolar formant-vos.

 MEGASORTEO: GUANYA 1 DELS 111 PREMIS 

Des de SalusPlay volen alegrar-te la tornada a la feina i a la rutina amb la possibilitat de guanyar un dels 111 premis que tenen disponibles, entre ells:

  1. 1 Escapada de cap de setmana amb experiències.
  2. 1 Expert Universitari de SalusPlay a escollir.
  3. 3 Tablets de 10,1 ‘ polzades.
  4. 20 Polars
  5. 20 Ronyoneres
  6. 10 Termos

I molts més!

Participar és molt fàcil. Només hauràs de:

  1. Matricular-te en algun els seus Cursos CFC. Pots fer-ho gratis en pertànyer al Col·legi d’Infermeria de Tarragona
  2. Compartir el sorteig a les teves xarxes socials.

 

El sorteig estarà actiu fins al 26 de setembre.

Tens moltes possibilitats de guanyar!

Per a inscripcions i informació: https://www.salusone.app/megasorteo

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.