– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

SALUSONE – Nou EBOOK, nou PRESCRIU i nova CLASSE GYM

NOVETATS SALUSONE!

Nou EBOOK descarregable URGENCIAS MUSCULOESQUELÉTICAS – FRACTURAS

En aquest nou ebook veiem una de les urgències musculoesquelètiques més comunes, les fractures. Trobareu la seva classificació, tractament i possibles complicacions.

Enllaç per a la descàrrega: https://www.salusone.app/c/aprende/ebooks-gratuitos/urgencias-musculoesqueleticas—fracturas

Nova Classe Streaming GYM CLASE SALUSDANCE

SalusDance és una barreja de diferents estils de música i ball, on alhora que et diverteixes, realitzes un treball aeròbic.

Adjunt imatge del webinar amb el logo del Col·legi.

Data i Hora: DIMARTS 5 SETEMBRE a les 19.00 H (Hora Peninsular)

Inscripció: https://www.salusone.app/aprende/webinars/clase-streaming-salusdance—sep-2023

 

Nou PRESCRIU  ÍNDICE GLUCÉMICO Y CARGA GLUCÉMICA

L’índex glucèmic és la capacitat que tenen els aliments d’elevar els nivells de la glucosa després d’una ingesta. La càrrega glucèmica, en canvi, es calcula multiplicant l’índex glucèmic de l’aliment per la quantitat d’hidrats en grams que té aquesta porció i dividint-lo entre 100. Totes dues dades són importants per les persones diabètiques.

Pots descarregar-lo en el següent enllaç: https://www.salusone.app/cuida/prescribes-gratuitos/indice-glucemico-y-carga-glucemica

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.