SALUSONE- Nou Curs CFC BIOÈTICA I LEGISLACIÓ SANITÀRIA.

Nou Curs CFC BIOÈTICA ILEGISLACIÓ SANITÀRIA
Aquest curs inclou els següents temes, incloent vídeos en qualitat HD: 
  • Tema 1. El dret a la protecció de la salut a la constitució espanyola.
  • Tema 2. Les competències en matèria sanitària. Repartiment competencial en la gestió sanitària dels serveis de salut del sistema nacional de salut.
  • Tema 3. Les principals referències normatives del sistema nacional de salut.
  • Tema 4. Legislació sobre organització dels serveis sanitaris. Lleis planificadores. Naturalesa jurídica de les cures dinfermeria. El ciutadà i el dret a les prestacions sanitàries del sistema nacional de salut.
  • Tema 5. Legislació sobre els drets dels pacients i usuaris dels serveis de salut (el dret d‘informació, el consentiment informat i els drets de relació sobre la història clínica).
  • Tema 6. La bioètica aplicada. Principialisme i mètode deliberatiu.
  • Tema 7. El desenvolupament dels comitès dètica assistencial a nivell nacional i autonòmic. Naturalesa de les seves decisions.
  • Tema 8. Legislació en matèria de salut pública. Marc normatiu de resposta enfront de la COVID-19.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.