40 ANYS AMB L’AEESME: “la salut mental ens mou”

L’Associació Espanyola d’Infermeria de Salut Mental (AEESME) celebra el seu 40è aniversari juntament amb el Dia Internacional de la Infermeria de Salut Mental que té lloc l’1 de setembre commemorant el naixement de Hildegard Peplau.

L’AEESME amb la col·laboració de l’ONCE emeten un cupó el sorteig del qual serà el pròxim dia 29.

En el sorteig del 29 d’agost 2023 Francisco Megías, president d’AEESME, i Lourdes Márquez, directora d’Aliances i Relacions Internacionals de Fundació ONCE, han presentat aquest cupó, que inclou la frase ‘La Salut Mental ens Mou’.

Els 40 anys de recorregut de l’Associació Espanyola de Infermeria de Salut Mental han donat lloc a molts avenços i han potenciat que les infermeres de salut mental siguin veritables impulsores d’ una atenció a la salut mental de qualitat al nostre país.

Més informació a:

EVENTO ENTREGA CUPÓN ONCE

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.