PREMI A LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL 2023

Aquest premi té com objectiu projectar el perfil professional de la infermera a través d’un reconeixement públic a qui fan o han fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera en tots els àmbits, i que contribueixen al seu creixement, a la seva revalorització i a la seva projecció social. Volem valorar l’esforç d’aquelles persones que han fet quelcom més per la professió, en definitiva que han estat protagonistes, per tant ens complauria la teva participació aquest any 2023.

Per a consulta de bases de participació, inscripcions i terminis de presentació de sol·licituds clica al següent enllaç: https://www.codita.org/premi-a-la-trajectoria-professional-codita-2023/

El termini de presentació dels candidats/tes per la convocatòria d’aquest any, serà des del 22 d’agost de 2023 fins el 30 de novembre de 2023, ambdós inclosos.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.