AJUTS ACTIVITATS 2023

Com cada any, el Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona proporciona ajuts i/o incentius per Activitats Científiques i Congressos, Publicació d’Articles Científics o ajuda a Organització de les Activitats.

Facilitem per tant,  les noves bases de presentació de sol·licituds, els seus terminis de presentació i et facilitem els formularis de sol·licitud en el següent enllaç: https://www.codita.org/ajuts-activitats/

Poden optar-hi els/les col·legiats/des al Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona durant l’any 2023 que es trobin al corrent de pagament de les quotes col·legials.

Les sol·licituds es faran via on-line amb data límit 1 de desembre a les 24.00 hores per a:

  • – Incentiu per ponència comunicació i/o pòster
  • – Ajuts/incentius per a tesis doctorals presentades en el 2023
  • – Ajuts/incentius per finalització de postgraus, màsters en el 2023

 

Les sol·licituds es faran via on-line amb data límit  les 23:59h. del dia 26 de novembre de 2023 per a:

  • – Publicació d’articles científics

 

Seran lliurades a la Secretaria  i valorades per la Junta Permanent.

Les ajudes es lliuraran a finals de  l’any en curs.

La dotació dels ajuts, anirà en funció del nombre de sol·licituds presentades.

Les ajudes es donaran en col·laboració amb el Consejo General de Enfermería.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.