Premien els millors pòsters de Projectes de Recerca o Accions i intervencions a la 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Menta

Bon dia,  us fem arribar la nota i l’enllaç de la presentació de pòsters a la 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental.

https://www.coib.cat/ca-es/actualitat/noticies-del-col-legi/premien-els-millors-posters-de-projectes-de-recerca-accions-intervencions-la-9a-jornada-catalana-infermeria-de-salut-mental.html

https://twitter.com/COIBarcelona/status/1689552610972307456?s=20

Premien els millors pòsters de Projectes de Recerca o Accions i intervencions a la 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental

El COIB premiarà els millors pòsters de Projectes de Recerca o Accions i intervencions en Salut Mental en el marc de la 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental que organitza la Vocalia d’Infermeria de Salut mental el dijous, 5 d’octubre. La presentació de resums finalitza el 8 de setembre, consulta les bases en aquest enllaç.

Els objectius de la jornada són visibilitzar els nous enfocaments i les noves eines terapèutiques des de la perspectiva de la infermera de salut mental i facilitar als participants un espai d’escolta i reflexió sobre els nous models d’atenció a les persones.

La trobada professional començarà amb la ponència de Judit Pons, infermera especialista en salut mental, i Cecília Borràs, psicòloga i Presidenta de Después del Suicidio – Asociación de Supervivientes” (DSAS), que ens parlaran sobre el suïcidi.

A continuació hi haurà dues taules rodones sobre el lideratge infermer en la salut mental, una centrada en l’enfocament infantojuvenil a càrrec de les infermeres especialistes en salut mental: Aida Romero Inglada, Alicia García Carrasco, Maria Orcajo i Eric Baello i moderada per Diego Pérez. I l’altra taula tractarà el lideratge infermer en la salut mental d’adults a càrrec de les infermeres especialistes en salut mental: Sandra de Andrés, Andrea Mallorquí, Elisabet Turis i Xavier Duran, i de Maria Aran Herrera, coordinadora tècnica de la Federació Veus, la taula estarà moderada per Regina Carreras, infermera especialista en salut mental.

A la tarda, es farà l’exposició i entrega dels premis dels pòsters presentats i lliurament del premi ASCISAM 2023.

La conferència sobre el present i futur de la infermera especialista a càrrec de la degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i directora de l’Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del COIB, Glòria Jodar; clourà aquesta 9a Jornada Catalana d’Infermeria de Salut Mental.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.