– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

El Grau d’Infermeria, el segon més sol·licitat a la URV de Tarragona

La Universitat Rovira Virgili ha donat a conèixer en una nota de premsa els ensenyaments més sol·licitats en primera preferència a la URV.

Tal i com expliquen a la nota “Els estudis que els alumnes han sol·licitat majoritàriament en primera preferència a la URV continuen sent de l’àmbit de la salut: en primer lloc, Medicina, que també és un dels deu ensenyaments més sol·licitats a Catalunya; en segon lloc, Infermeria al campus Catalunya (Tarragona); en tercer lloc, Psicologia; en quart lloc Infermeria al Campus Terres de l’Ebre (Tortosa), i en cinquè lloc Fisioteràpia.”

Cal dir, a més, que el grau d’infermeria és el quart amb la nota de tall més alta, que aquest 2023 s’ha situat en un 11.35, a la seu de Tarragona. En total, a infermeria de Tarragona hi ha hagut 369 sol·licituds en primera preferència, situant-se en segon lloc per darrera de medicina (que ha tingut 645 sol·licituds). Infermeria a la URV Tortosa ha rebut 208 sol·licituds en primera preferència i s’ha situat en 4rt lloc com a grau més demandat.

Des de CODITA celebrem aquesta alta demanda per estudiar la nostra professió. Aquest alt nombre de sol·licituds posa de manifest que hi ha interès i vocació, malgrat que després la realitat ens porta a poques places convocades (93 places a Tarragona i 82 a Tortosa). Ens calen infermeres, a Tarragona tenim una de les ràtios més baixes de tot Catalunya, per això, des del Col·legi treballem i seguirem treballant perquè des del Govern Central prenguin consciència de la necessitat d’incrementar places i baixar la nota de tall, per afavorir que més joves puguin estudiar infermeria i puguin quedar-se a treballar a casa nostra.

Foto: Banc d’Imatges de COIB

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.