Infermeres de CODITA presents al Congrés Internacional d’Infermeria celebrat a Montreal, Canadà

Una representació de CODITA amb la nostra presidenta, Lluisa Brull i la vocal de la Junta, Estrella Martínez, ha estat present al CIE que s’ha celebrat a Canadà entre l’1 i el 5 de juliol i que ha reunit més de 5.300 infermeres. La delegació tarragonina ha participat activament en el forum professional i ha defensat diferents treballs de recerca fets per col·legiades de CODITA.
Aquests treballs han estat:
Valor predictivo de la valoración enfermera en la detección y abordaje del paciente frágil en las Unidades de Hospitalización de adultos” Autors: Martinez-Segura E., Cañellas-Reverte N., Marsà-Fadurdo C., Aneto-Nolla S., Bonfill-Estellé M T., Pons-Prats M.
Estudio retrospectivo de la asistencia y cobertura jurídica ofrecida a las enfermeras de la región de Tarragoa por su colegio profesional en los años 2020-2021“. Autors: Mora-López G., Montilla T. D., Gisbert L. B., Segura E.M., Navarro N. I. Faneca M A.
The Experience of Nursing students prematurely transitioning to the professional world during the covid 19 pandemic in spain”. Autors: Rodriguez Monforte M., Martin-Arribas A., Rifà-Ros R., Berlanga-Fernandez S., Escrig-Piñol A., Jimenez-Herrera M.
Aquí podeu llegir el resum del Congrés que ens fa el Consell de Col·legis d’Infermeres:
https://www.consellinfermeres.cat/ca/noticies/la-ciencia-de-les-infermeres-catalanes-al-congres-mundial-de-mont-real/
Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.