SALUSONE – Nou curs CFC i nova Webinar Coneixement

Nuevo CURSO CFC 👉 ASEPSIA Y SEGURIDAD QUIRÚRGICA

Este curso incluye los siguientes temas, incluyendo vídeos en calidad HD: 

 • Tema 1. Asepsia en el quirófano; conceptos fundamentales
 • Tema 2. Infecciones relacionadas con la asistencia sanitaria
 • Tema 3. Protección del personal quirúrgico
 • Tema 4. Lavado de manos
 • Tema 5. Circulación en quirófano en relación con la asepsia
 • Tema 6. Tipos de cirugías según el grado de asepsia
 • Tema 7. Etiquetado seguro de la medicación intraquirúrgica
 • Tema 8. Listado de verificación de seguridad quirúrgica
 • Tema 9. Alergias intraquirúrgicas más habituales
 • Tema 10. Contaje de instrumental; gasas y compresas
 • Tema 11. Entorno quirúrgico, material e instrumental; limpieza y esterilización

 

Nuevo Webinar CONOCIMIENTO 👉 Extracción y manejo de sangre y hemoderivados

En este nuevo Webinar de conocimiento contaremos con uno de nuestros embajadores SalusPlay, Javier Lucas Gasch. Nos hablará desde su amplia experiencia trabajando en el banco de sangre, sobre las cuestiones más importantes del manejo de sangre y hemoderivados.

Fecha y Hora: lunes 26 de JUNIO a las 17.00 H (Hora Peninsular) 

Inscripción: https://www.salusone.app/aprende/webinars/extraccion-y-manejo-de-sangre-y-hemoderivados

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.