– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Segona Trobada de Salut Pública 2023

La segona Trobada de Salut Pública 2023 estarà dedicada als reptes que suposen per a la salut pública les addiccions comportamentals. 

Iniciarà Joan Colom, Agència de Salut Pública de Catalunya, que analitzarà la situació a Catalunya i les respostes que es proposen des de les polítiques.

Elisardo Becoña, Universidad de Santiago de Compostela, introduirà les estratègies de prevenció ambiental i analitzarà mesures implantades amb bon nivell d’eficàcia, sobre tot, del joc patològic, i les que s’haurien d’implantar per a altres addiccions.

Finalitzarà, Catrina Clotas, Agència de Salut Pública de Barcelona, que presentarà les principals accions impulsades a Barcelona per prevenir i abordar el joc d’apostes i els danys associats. La sessió estarà moderada per Josep Maria Pons, Agència de Salut Pública de Catalunya.

Seguirà un debat amb el públic, per aprofundir en els aspectes abordats.

La sessió, en català i castellà, tindrà lloc el dijous 29 de juny, de 14 a 16 hores, i està oberta a tot el públic interessat en format híbrid (presencial i on-line).

Consulta programa: https://www.consorci.org/actualitat/noticies/1936/limpacte-i-els-reptes-de-les-addiccions-comportamentals-a-la-proxima-trobada-de-salut-publica

Inscripcions on-line: https://register.gotowebinar.com/register/3748021163295542618

Inscripcions presencials: http://inscripcions.consorci.org/Jornades/index.asp?id=23.06.29_tsp

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.