El Consejo General de Enfermería i Boehringer Ingelheim llancen tres beques dirigides a projectes de recerca en Salut Mental

La I Edició de la Beca de Recerca en Salut Mental, dotada amb 7.500 euros, busca incentivar la realització de projectes innovadors relacionats amb l’impacte funcional que genera el deteriorament cognitiu en persones amb problemes de salut mental.

 

Els interessats poden manar les seves iniciatives des d’avui fins al 15 d’agost de 2023 al correu electrònic [email protected] indicant en l’assumpte “Beca d’investigació en salut mental, patrocinada per Boehringer Ingelheim”. Les bases ja estan disponibles al web del Consell General d’Infermeria.

 

“És una oportunitat perquè infermeres i infermers puguin fer realitat i donar visibilitat als seus projectes en aquest àmbit de la salut tan important”, assegura Florentino Pérez Raya, president del Consell General d’Infermeria.

Per a més informació accediu al PDF:

23_06_16becasaludmental

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.