– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Webinar ISFOS – Incontinència Fecal i urinària: una perspectiva des d’infermeria

Inaugurem la temporada d’estiu amb el webinar “Incontinència fecal i urinària: una perspectiva des d’infermeria”, una trobada organitzada per ISFOS, l’Institut Superior de Formació Sanitària del Consell General d’Infermeria, en col·laboració amb ÀSIA (Associació per a la Incontinència), que tindrà lloc el proper dijous 22 de juny de 16:00 a 17:30 CEST.

La incontinència fecal i urinària pot ser més que un problema físic, un problema psicològic que pot pertorbar la qualitat de vida del pacient, si no es manté sota control ni es tracta com correspon.  Amb aquest webinar, les infermeres i infermers tindran l’oportunitat de conèixer de la mà de grans experts les cures i consells que es poden proporcionar des de la consulta d’infermeria a aquests pacients, perquè puguin tornar a portar una vida normal.

Obertura:

D.ª Pilar Fernández Fernández. Directora d’ISFOS.

Intervenen:

D.ª Elena Bermejos Marcos. Coloproctòloga. Hospital Universitario La Princesa. Consejería de Sanidad. Comunidad de Madrid.

D.ª Yovana Rodríguez Maldonado. Infermera estomaterapeuta. Hospital Universitario Infanta Leonor. Consejería de Sanidad. Comunidad de Madrid.

D.ª Maite Carreras Alberti. Tresorera de la Asociación para la Incontinencia (ASIA).

Modera:

D. José Luis Cobos Serrano. Vicepresident III del Consejo General de Enfermería.

INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ:

https://www.isfos.com/oferta-formativa/jornadas-webinars/incontinencia-fecal-y-urinaria-una-perspectiva-desde-enfermeria/

L’Institut Superior de Formació Sanitària (ISFOS), promogut pel Consell General d’Infermeria, va néixer el 2020 per convertir-se en la referència de la formació de postgrau de la infermeria a Espanya, havent format fins a la data més de 125.000 alumnes. A més de cursos experts universitaris i de formació continuada, ISFOS contribueix al progrés de la professió infermera i de la societat mitjançant la celebració de webinars i jornades.

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.