– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Jornada de “Priorització de les Estratègies del Pacte Nacional de Salut Mental”.

El Consell d’Infermeres, partícip del consens d’estratègies en salut mental a Catalunya

La jornada de “Priorització de les Estratègies del Pacte Nacional de Salut Mental” celebrada el passat divendres, dia 9 de juny, va reunir els representants de l’administració, corporacions i entitats que integren la Taula de Salut Mental de Catalunya, a l’Espai Bital de l’Hospitalet de Llobregat.

Gairebé dos-cents assistents als quals Magda Casamitjana, directora del PNSM, va donar les gràcies “per implicar-vos tant en garantir la qualitat de vida, l’atenció personalitzada i holística i drets de les persones amb problemàtica de salut mental”.

Per part del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Cayalunya (CCIIC), hi va assistir Maria Romeu, coordinadora de la Comissió de Salut Mental de Consell i vicepresidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), que va destacar “l’estratègia de treball” del Pacte, “molt ben organitzada i eficient per recollir la riquesa de posar en comú totes les perspectives, entorn de l’atenció en salut mental”.

La jornada va comptar també amb la participació de la directora general de l’Autonomia Personal i la Discapacitat, Marta Segura; la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes; el director general de Promoció Cultural i Biblioteques, Josep Vives; i la directora general per a l’Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich; en tant el caràcter d’instrument interdepartamental i intersectorial del Pacte, alineat amb les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

El CCIIC és membre de la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya des de la seva constitució, el 14 de juny de l’any passat, i té com a representants la Maria Romeu i el Pere Dalmau (CODITA) com a suplent, ambdós infermers especialistes de Salut Mental.

Més informació sobre el Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya:

https://presidencia.gencat.cat/ca/ambits_d_actuacio/pacte-nacional-de-salut-mental/

Document en pdf:

230612 CCIIC Notícia Jornada de Prioritzacio de les Estratègies del Pacte Nacional de Salut Mental 230609 (1)

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.