– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8926 – 30.05.2023

Són places de metges i infermeres, però als hospitals dels Pallars i l’universitari de Santa Maria.

Les bases de la convocatòria són públiques i es poden consultar a la pàgina web de l’empresa Gestió de Serveis Sanitaris, www.gss.cat 

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8926 – 30.05.2023

DEPARTAMENT DE SALUT

GESTIÓ DE SERVEIS SANITARIS

ANUNCI de les bases reguladores dels processos selectius d’estabilització de les convocatòries extraordinàries d’ocupació corresponents als exercicis 2018 i 2022, les convocatòries ordinàries d’ocupació 2019, 2020, 2021 i 2022 i la taxa específica 2022, corresponents als grups professionals grup 1 i grup 2.2 personal sanitari, publicades al DOGC núm. 8821, de 28.12.2022.

 

Enllaç DOGC

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.