Convocatòria beques Martí Franquès (URV)

El passat divendres, 19 de maig de 2023, es va publicar la convocatòria d’ajuts per a contractes predoctorals del Programa Martí Franquès 2023 en la seva modalitat Estàndard, 1a edició (català i anglès).

La finalitat d’aquest programa és la realització d’una tesi doctoral a la URV.

Es convoquen 56 places de contractes predoctorals (PIPF), que trobareu descrites als enllaços següents: català i anglès.

Els contractes tindran una durada inicial d’un any i poden ser prorrogats per períodes anuals tres vegades més fins a completar un període màxim de 4 anys (previ informe favorable del director/a de tesi).

Termini de presentació de sol·licituds: des del 19 de maig de 2023 fins al 23 de juny de 2023 a les 23:59h (CEST).

Els/Les candidats/es seleccionats/des s’hauran d’incorporar a partir de l’1 d’octubre de 2023 i fins al 15 de novembre de 2023 com a màxim.

Per formalitzar el contracte, caldrà estar matriculat/da a temps complet en un programa de doctorat de la URV. D’acord amb la Normativa Acadèmica i de Matrícula de Doctorat, per ser admès/a i matricular-se a un programa de doctorat, s’haurà de formalitzar prèviament la preinscripció en els terminis establerts per la Universitat a tal efecte.

Trobareu tota la informació (calendari, bases de la convocatòria, places convocades, costos anuals i aplicació de sol·licituds) als enllaços següents:

Català: https://www.urv.cat/ca/recerca/suport/programes/urv/programa-marti-franques/pipf/pmf-pipf-programa-marti-i-franques-d-ajuts-a-la-investigacio-2023-modalitat-estandard-1a-edicio/

Anglès: https://www.urv.cat/en/research/support/programmes/urv/programa-marti-franques/pipf/marti-franques-research-fellowship-programme-for-the-contracting-of-trainee-predoctoral-research-staff-2022-pipf-standard-edition-1/

Per a qualsevol consulta sobre la convocatòria, adreceu-vos a l’Oficina de Suport a la Recerca (Edifici N5 – Campus Sescelades – Carrer Marcel·lí Domingo, 2-4-6 – 43007 – Tarragona) a través de l’adreça [email protected].

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.