Curso Extensivo EIR

El próximo 31 de mayo, SalusPlay cerrará las inscripciones de su Curso Extensivo EIR.

¿QUÉ OFRECE SALUSPLAY EN ESTE CURSO?

Características del método C.A.R.E. de SalusPlay:

  1. Planificación diaria de estudio, para que tu solo te centres en estudiar.
  2. Curso que se adapta a ti, facilitando tu trabajo como enfermera y la preparación del EIR.
  3. Manuales resumidos y visuales, para que estudies lo más importante.
  4. Clases grabadas en primera vuelta, que podrás organizar según tus necesidades con nuestro planificador de estudio.
  5. Clases en Streaming en segunda vuelta, que te permitirán aprender mientras respondes preguntas de una manera divertida, y además, mejorar tus tiempos de respuesta.
  6. Tutor personal que te apoyará en los buenos y malos de la preparación.
  7. Profesorado Experto que no dependerá de la sede de estudio.
  8. Preparación Física y Mental para mejorar el rendimiento académico y aprender a gestionar el estrés de la preparación y el examen.

DESCUENTO COLEGIADAS

Recordad, todas las colegiadas tenéis un descuento de 100€ al realizar la inscripción al curso. Simplemente tendrás que seleccionar al realizar la matrícula el Colegio de Enfermería e introducir introducir tu DNI.

INSCRIPCIÓN y DUDAS

Más información e inscripciónhttps://www.salusplay.com/eir/curso

Si tienes cualquier duda puedes hablar con Eva Ramón, la asesora de formación de SalusPlay, por teléfono o WhatsApp en el 639 080 603 o por email: [email protected]

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.