Activa l’enquesta poblacional sobre hàbits tabàquics de la Setmana Sense Fum

La XXIV Setmana Sense Fum se celebrarà entre el 25 i el 31 de maig i tindrà com a lema “Millor el moviment que no el fum o el vapeig”.

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) col·labora, un any més, amb la “Setmana Sense Fum” a través de la seva Comissió de Tabaquisme. La campanya, que arriba a la 24a edició, és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) i s’organitza amb el suport de diverses entitats i organitzacions, com ara les corporacions professionals d’infermeres.

La primera de les accions és l’enquesta poblacional per conèixer el consum i l’opinió de la població respecte de temes d’actualitat sobre tabaquisme. Es pot participar fins al 24 d’abril, accedint al formulari.

#ssfcat23 #SumaSalut Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig)

La XXIV Setmana Sense Fum se celebrarà entre el 25 i el 31 de maig i tindrà com a lema “Millor el moviment que no el fum o el vapeig” i pretén sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

En el marc de la campanya, que gira entorn del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig), la Comissió de Tabaquisme del CCIIC prepara una nova edició d’ #infermerescontraeltabac, amb l’objectiu de donar a conèixer a la població els programes que lideren les infermeres per conscienciar i facilitar als usuaris i usuàries com deixar de fumar.

 

FORMULARI ENQUESTA

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.