– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Xifra rècord amb més de 1M de receptes electròniques infermeres amb signatura pròpia

Des de la integració de la prescripció infermera al Sistema Integrat de Recepta Electrònica (SIRE), el febrer de 2020, un total de 6.429 infermeres, adscrites a 1.585 unitats d’arreu del territori, han indicat plans de tractament per a 449.034 usuaris i usuàries.

El Departament de Salut fer públiques, el passat divendres 12 de maig (Dia Internacional de les Infermeres), les dades de seguiment de la Indicació Infermera que supera ja el milió de receptes electròniques. Concretament, 1.007.400 receptes indicades per 6.429 infermeres i infermers a 449.034 usuaris i usuàries de la xarxa de salut pública.

La incorporació de la prescripció infermera amb signatura pròpia al Sistema Integrat de Recepta Electrònica (SIRE), desplegament iniciat el febrer de 2020,  va suposar un gran repte donat el gran nombre de proveïdors de salut a Catalunya. Una acció que es va coordinar des del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i els quatre col·legis (COIB, COIGI, COILL i CODITA), conjuntament amb el departament de Salut. Mostra d’aquesta diversitat són les 1.585 unitats assistencials, adscrites a 59 proveïdors de salut diferents, des de les quals s’han emès les prescripcions.

Les dades per regions sanitàries (RS) facilitades pel Departament de Salut indiquen que:

  • A Barcelona s’han realitzat 724.257 indicacions electròniques, de les quals 677.066 corresponen a 4.060 infermeres de 972 unitats de la RS; mentre que a la RS Catalunya Central es comptabilitzen 47.191 receptes de 507 infermeres de 151 unitats.
  • A Girona han estat 120.099 les prescripcions inserides al SIRE per 736 infermeres, de 181 unitats.
  • A Lleida s’han fet 48.212 indicacions, 46.030 receptes electròniques de 358 infermeres de 117 unitats assistencials, a la RS Lleida; i 2.182 prescripcions de 63 infermeres de 23 unitats, a la RS Alt Pirineu Aran.
  • A Tarragona s’han registrat 199.721 receptes electròniques. La RS Camp de Tarragona ha firmat 84.955 receptes de 523 infermeres de 89 unitats; i, a la RS Terres de l’Ebre, han estat 207 les infermeres, de 52 unitats, les facultatives prescriptores de 29.811 receptes.

L’informe de Salut inclou un residual (altres) amb les 66 indicacions de 6 infermeres.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.