DIA MUNDIAL DEL NEN HOSPITALITZAT

El proper 13 de maig se celebra el Dia del Nen Hospitalitzat. Un dia molt especial i emotiu per a tots aquells que treballen amb la infància hospitalitzada.

Prenent com a referència la Carta Europea sobre els Drets dels Infants Hospitalitzats, aprovada pel Parlament Europeu el dia 13 de maig de l’ any 1986, i amb l’ objectiu de sensibilitzar tota la societat i avançar en el procés d’ humanització dels hospitals infantils; és el nostre desig retre homenatge a tots els infants ingressats,  a les seves famílies, als professionals de la salut que els curen i tenen cura i als voluntaris que els acompanyen cada dia perquè l’estada a l’hospital sigui més agradable.

És un dia en què tots hem de dirigir les nostres mirades a la infància hospitalitzada i a les seves famílies, i analitzar, com a professionals de la salut, en quina mesura podem avançar, en un context de celebració, el reconeixement i la garantia del compliment dels seus drets.

Desde CODITA us animem a commemorar aquest dia LLANÇANT PETONS en honor a tots els nens que estan o han estat alguna vegada hospitalitzats.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.