“Les infermers, claus dins el sistema de salut”

Article de Lluïsa Brull, Presidenta del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona per al Diari de Tarragona.

“El 12 de maig, des de l’any 1965, les infermeres celebrem el nostre dia, el Dia Internacional de la Infermera. Una data instaurada per homenatjar la feina de les infermeres i recordar la figura de Florence Nightingale, fundadora de la infermeria modern.

Des del Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona ens sumem a aquesta Jornada celebrant un acte d’homenatge a les més de 200 infermeres col·legiades que es jubilen enguany.

Però és cert, que més enllà de tenir un dia dedicat, ens volem i ens cal reivindicar-nos. Les infermeres som un col·lectiu professional necessari i clau, una peça bàsica dins els sistema de salut, curem, atenem i acompanyem al pacient en diferents moments i situacions vitals.”

Enllaç de l’article sencer:

https://www.diaridetarragona.com/opinion/firmas/punto-de-vista/les-infermers-claus-dins-el-sistema-de-salut-NH15129985

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.