VI Congreso Nacional de Enfermería y Salud Escolar & II Jornada Andaluza de Enfermería y Salud Escolar

La Asociación Científica Española de Enfermería y Salud Escolar – ACEESE y la Asociación Científica Andaluza de Enfermería y Salud Escolar – ACAESE, con el soporte del Consejo General de Enfermería, el Consejo Andaluz de Colegios de Enfermería, el Colegio Oficial de Enfermería de Málaga y la Universidad de Málaga, tienen el honor de invitarles al VI Congreso Nacional de Enfermería y Salud Escolar & II Jornada Andaluza de Enfermería y Salud Escolar, que se realizará en la Casa Diocesana de Málaga los días 29 y 30 de junio de 2023.

Este evento será el punto de encuentro para todas las enfermeras escolares del territorio nacional, que se encuentran trabajando en centros educativos públicos o privados, así como aquellas
enfermeras y profesionales vinculados con el mundo escolar.

Deseamos que este evento sea enriquecedor para todos los asistentes y participantes, y que sigamos uniendo fuerzas para que la enfermería escolar llegue a cada centro educativo a lo largo y ancho de nuestro país.

La educación para la salud, la promoción de hábitos saludables y la investigación en enfermería escolar son las herramientas que tenemos en nuestras manos, para seguir desarrollando iniciativas
que mejoren la salud de la comunidad educativa de forma equitativa e igualitaria.

Accede a este enlace para inscribirte el evento.

Accede aquí al programa del congreso.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.