– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Les llevadores reivindiquen el seu paper més enllà de l’atenció al part

Ioga durant l’embaràs per relaxar-se i preparar el cos per al part. Aquesta és una de les activitats que organitzen les llevadores del Col·legi Oficial d’Infermers de Tarragona (CODITA) per tal de promoure estils de vida saludables. En el Dia Internacional de les Llevadores, les professionals reivindiquen el seu paper, més enllà de l’atenció al part. Laia López, és llevadora de l’HTVC.

Unes funcions que sovint no poden desenvolupar en la seva totalitat per la manca de professionals. En els propers quatre anys es jubilaran el 17,34% de les llevadores col·legiades a Tarragona. López reclama la convocatòria de més places per a llevadores.

De la mateixa manera que les infermeres, les llevadores també poden prescriure medicaments, però encara estan a l’espera que el Ministeri de Sanitat defineixi el llistat de medicaments que poden receptar.

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.