DIADA DE LA LLEVADORA – Tarragona, 5 de maig 2023

   Avui 5 de maig de 2023, hem celebrat la Diada de la Llevadora  amb el lema “ La llevadora t’acompanya en la teva salut sexual i reproductiva”. S’ha dut a terme a la seu del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, dedicada a promocionar la salut, la formació continuada, a interactuar professionalment i reivindicar la professió.

S’han realitzat vàries sessions de ioga impartides per llevadores a diferents punts de la província de Tarragona com a activitat de salut per a les embarassades, s’ha informat a les llevadores com s’està treballant per a la millora de la professió i la mancança de professionals, hem conegut la història de les llevadores a través de la presentació de l’Opuscle Llevadores del Vendrell amb l’escriptora Neus Oliveras, una connexió online amb la llevadora, sexòloga  i instagramer Laura Càmara que ha fet èmfasis en la gran importància del paper que tenen les llevadores en la sexologia  i hem participat en una sessió de joguines eròtiques per educació a la salut portada a terme per Eva de l’equip de Montse Iserte.

Finalment hem interactuat professionalment mitjançant les activitats realitzades i un aperitiu.

 

 

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.