IX Caminada: A bon pas fem salut, Tarragona

Un any més, des del 2013, per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física, a Tarragona s’ha portat a terme la Caminada A bon pas fem salut.

L’activitat gratuïta, ha tingut en aquesta edició un recorregut urbà, adaptat i de poca dificultat i ha comptat amb la participació de més de 250 persones de totes les edats, que han caminat 4,5 kilòmetres amb l’objectiu de col·laborar en la difusió dels beneficis de la pràctica diària d’activitat física com a instrument de salut i benestar, físic i emocional.

La Caminada ha començat amb una trobada a les 17 hores a l’esplanada del Camp de Mart i uns exercicis d’activació dinamitzats pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Subdirecció Regional al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, el Consell Esportiu del Tarragonès, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i l’Oficina de Compromís Social – Esports- de la Universitat Rovira i Virgili, compta amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona mitjançant la Fundació Antonius Musa, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona.

També s’ha fet amb la col·laboració de, l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, el Port de Tarragona, la Representació Territorial d’Esports a Tarragona, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès, Avellanes de Reus i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona.

Aquesta activitat ha estat inclosa dins del programa d’actes de Tarragona Saludable amb motiu de l’Abril, mes de la salut.

Font Salut Pública

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.