SESSIÓ DE IOGA GRATUÏTA PER EMBARASSADES

Les llevadores col·legiades al Col·legi d’infermeres i infermers de Tarragona volem celebrar amb les persones embarassades la nostra Diada fent una classe gratuïta de Ioga.

Aquesta sessió te com objectiu  que coneguis i  facis una activitat  com el ioga, per  mantenir-te saludable física i emocionalment durant el teu embaràs.

Aquesta sessió de Ioga tindrà una durada de  45- 60 minuts, nivell fàcil,  i  es durà a terme en diferents punts de la província per llevadores expertes, en els dies i ubicacions que hauràs de marcar més avall en la inscripció.

Totes les participants rebreu  una bossa commemorativa de la  Diada de la Llevadora i participareu en el sorteig d’uns lots de productes relacionats amb el naixement després de la sessió.

Que cal per participar:

Estar embarassada, no tenir cap contraindicació mèdica.

Portar roba còmode i una estoreta.

Ganes de compartir una estona per fer salut.

Consell pràctic: Si durant la sessió notes alguna molèstia, atura l’exercici i comenta-ho amb la llevadora.

Places limitades per ordre d’inscripció segons les  places disponibles a  cada Centre.

—Tria i clica en una de les diferents ubicacions per fer l’activitat—-

Inscripcions: El Vendrell, 3 de maig a les 18.00 h. Hospital del Vendrell : Carretera de Barcelona, s/n . Sala d’actes , planta baixa.

Inscripcions: Reus, 5 de maig a les 10.00 h. La Palma, carrer Ample, 75.

Inscripcions: Tortosa, 5 de maig a les 10.00 h. C/ Ramon Berenguer IV, nº67, baixos. (Delegació Col·legi Infermeria)

Inscripcions: Tarragona, 5 de maig a les 15.45 h. Av. Pau Casals 13, 5è. (Seu Col·legi Infermeria)

Vine i fes salut amb les llevadores!!!

En cas de no poder assistir trucar : 977 239 519

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.