Eines per a un desenvolupament professional saludable

Seminari per a residents: Eines per a un desenvolupament professional saludable

La residència, més enllà de l’adquisició de coneixements i bases tècniques, significa també l’adquisició de models de comportament i actituds professionals que seran la base d’una bona praxi. Cal aprofitar aquest període per sensibilitzar-lo sobre la importància de la cura de la pròpia salut i orientar sobre les maneres d’aconseguir-ho. Per això, hem organitzat el seminari per a residents Eines per a un desenvolupament professional saludable, que tindrà lloc els dies 13 i 18 d’abril de 18h a 20h a la seu del Col·legi de Metges de Barcelona.

Més informació

Autocura en acció, últimes places!

Últimes places per assistir al curs Autocura en acció. En aquest taller treballem eines i recursos per aprendre a autoregular les emocions pròpies i així reduir el risc de patir síndromes com el burnout o el desgast per empatia. La formació consta de dues sessions (19 i 26 de maig de 2023) de 4 hores de durada (10h a 14h). Aquesta edició és online i, com sempre, la guia Ainhoa Videgain Vázquez, psicòloga i psicoterapeuta especialitzada en cures pal·liatives, dol i pèrdues.

Més informació

Preservació del benestar emocional del professional en relació amb el client

Junt amb el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya hem organitzat aquesta formació amb l’objectiu de treballar les competències emocionals i relacionals necessàries per atendre als clients i les seves mascotes o animals des de la preservació del propi benestar emocional. La xerrada tindrà lloc el dia 19 d’abril a les 14h en format híbrid (online i presencial) i serà impartida per Maria Teresa Mata, psicòloga i psicoterapeuta de l’equip de Fundació Galatea.

Més informació

La Fundació Galatea rep la placa Josep Trueta 2023 al mèrit sanitari

La Fundació Galatea ha estat distingida amb la placa Josep Trueta al mèrit sanitari, que atorga la Generalitat de Catalunya i amb la qual reconeix la seva tasca, trajectòria i contribució a l’avenç i la millora de l’àmbit de la salut. Gràcies per aquest reconeixement!

Més informació

El COIB publica el llibre La infermera, l’ètica i la pandèmia

La Comissió Deontològica del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) ha publicat el llibre La infermera, l’ètica i la pandèmia, un recull de testimonis que aborda temes com l’atenció a les persones, tant infants com adults com persones grans, a l’atenció primària, a l’hospitalària, a la sociosanitària i a la residencial.

Més informació

El COPC condecora amb la col·legiació d’honor la nostra companya M. Pau González

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha condecorat a títol pòstum amb la col·legiació d’honor la nostra companya M. Pau González, que ens va deixar l’estiu passat. Aquesta és la més alta distinció del COPC que també va reconèixer la tasca professional dels doctors M. Teresa Anguera i Joaquim de Toca. L’acte institucional es va celebrar el passat 17 de març amb motiu de la celebració del dia del seu patró.

Més informació

Rep la teva Píndola d’Autoregulació Emocional diària amb l’App Galatea

Busques un moment al dia per desconnectar? Les nostres Píndoles d’Autoregulació Emocional són una molt bona eina per aconseguir-ho. A l’App Galatea trobaràs tota la col·lecció d’aquestes càpsules, que pots rebre diàriament seleccionant l’opció al menú de l’aplicació. Aquestes meditacions, molt senzilles i curtes, t’ajudaran a relaxar-te i a gaudir del moment d’estar present i en calma amb tu mateix.

Més informació

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.