DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8892 – 11.04.2023

Es convoquen 41 places d’infermeria al Banc de Sant per a tota Catalunya en règim de contractació laboral.

Les persones interessades poden consultar les bases i tota la informació relativa a la convocatòria a la pàgina web del Banc de Sang i Teixits, a partir del dia hàbil següent a la publicació del present anunci: https://www.bancsang.net/treballa-amb-nosaltres/  

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA Núm. 8892 – 11.04.2023
CÀRRECS I PERSONAL
DEPARTAMENT DE SALUT – BANC DE SANG I TEIXITS
ANUNCI relatiu a la convocatòria d’oferta pública per a la provisió de diversos llocs de treball en règim de contractació laboral: oferta pública d’ocupació, segons Acord de Govern 241/2022, de 22 de novembre, i el Reial decret llei 32/2021 i la Llei 22/2021, de 28 de desembre, de pressupostos generals de l’Estat per l’any 2022, per la reducció de l’ocupació temporal.

Butlletí en PDF

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.