– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

1ª Jornada “La Disfagia Orofaríngea a lo largo de la vida”

1A JORNADA “LA DISFGAGIA OROFARÍNGEA A LO LARGO DE LA VIDA”

Barcelona, 27 i 28 de maig de 2023

Lloc: Sala d’actes de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona

Primera trobada destinada a professionals del sector que està sent organitzada  per l’ECNPL (Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge)  i GEDOF (Grup d’Estudis de la Disfàgia Orofaríngia) de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

La finalitat de la Jornada és l’actualització del coneixement científic a través de l’exposició dels resultats de les línies de recerca i experiències clíniques dels seus assistents, així com la seva discussió.

L’evidència científica de l’ abordatge dels trastorns deglutoris encara és insuficient o contradictòria, i cal que experts en l’àrea, comparteixin la seva experiència clínica i protocols d’actuació que permetin a l’assistent, identificar necessitats, dissenyar estratègies i desenvolupar previsions, facilitant així la presa de decisions en la pràctica assistencial diària.

Aquesta trobada té una proposta innovadora a Espanya, en la qual professionals de diferents especialitats sanitàries i experts en l’àrea de la disfàgia orofaríngia discutiran sobre temes complexos o controvertits relacionats amb els trastorns deglutoris sota diferents perspectives.

En definitiva, l’ objectiu d’ aquesta jornada, és obtenir un grau de consens o acord dels diferents especialistes sobre el maneig de la disfàgia orofaríngia en la seva àmplia variabilitat.

Acreditació solicitada al Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Per a més informació i inscripcions: https://event.meetmaps.com/disfagiaalolargodelavida/es/info

També pots consultar aquest DOSSIER DE PRESENTACIÓ i el PROGRAMA COMPLET de la Jornada.

 

 

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.